Beste turners & ouders, 


Het jaar vliegt weer vooruit, het turnseizoen draait op volle toeren en voor je het weet is de zomervakantie daar… Daarom kondigen wij graag onze jaarlijkse SPORTDAGWEEK aan! Een knotsgek mega geweldig dagkamp tijdens de zomer waarin kids zich samen kunnen amuseren in een week vol turn- en speelplezier!


Dit jaar zal de sportdagweek doorgaan van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus. Elke dag worden de leden verwacht om 9u in onze turnzaal (Schoolstraat 49) en kunnen ze er om 17u terug opgehaald worden. De leiding voorziet turnlessen van alle soorten, dat kan gaan van toestelturnen tot tumbling en acro. Omdat 5 volledige dagen turnen wat vermoeiend is, zullen we onze dagen verder invullen met diverse activiteiten en spelletjes in en rond de turnzaal. Het programma ziet er al veelbelovend uit!


Als je graag een hele week wil meedoen, vragen wij €100 voor een week. Kan je niet heel de week maar wil je toch wel een paar dagen komen? Dat kan ook, maar dan vragen wij €25 per dag. In de prijs zit het eten dat de kinderen krijgen inbegrepen, ze moeten dus geen eigen boterhammen meebrengen. ’s Middags zorgen wij voor het eten en drinken, en ook een tienuurtje en vieruurtje wordt door ons voorzien. 


Aangezien alle turngroepen mogen deelnemen en er anders een te groot leeftijdsverschil is, is de minimumleeftijd voor deze week 6 jaar. Iedereen is welkom! Niet-leden betalen wel €20 extra bovenop het totaalbedrag voor de verzekering. 


Je kan je inschrijven tot en met zaterdag 3 juni! Dit kan door een mailtje te sturen naar yokodeco18@hotmail.be met daarop de volgende vermeldingen:

  • Volledige naam
  • Geboortedatum
  • Adres
  • Telefoonnummer of gsm ouder
  • Contactpersoon in geval van nood
  • Toestemming voor de hele week of voor bepaalde dagen


Nadat de inschrijvingen zijn afgerond kan je een bevestigingsmail verwachten met daarin de nodige verdere uitleg en hoe je kan betalen. 


Bij verdere vragen mag je de leiding steed mailen/bellen.
0496/63 04 15 (Yoko Decoster) , 0468/ 28 05 58 (Anke Castelijns) , 0479/31 60 18 (Mare Abarca)


Sportieve groeten,

Leiding en bestuur Nova Keurturnen